kód: 01-017 847

Micoxan intensive nails solution

15 550 HUF
Kiszerelés: 30 ml

Leírás

A Mixocan új kezelésnek számít, célja a gombás fertőzéssel érintett körmök (kéz és láb) kezelése. Csökkenti az elszíneződéseket és a sárga színt, erősíti és hidratálja a törékeny, fertőzésekkel, oldószerekkel vagy éppen a körö-mépítés áltat tönkretett körmöket. A Micoxan több mint 5 éves célzott kutatás és fejlesztés eredménye. A hatékony aktív összetevők szinergisztikus hatásának köszönhetően innovatív formulája mélyen a körömbe szívódik, meglepő eredménnyel: a köröm gyorsan visszaszerzi természe-tes szépségét és fényét.
A Micoxan Intensive Nail Solution szalicilsavat és karbamidot tartalmaz, segíti a krém fő hatóanyagainak beszívódását, és nehezebb esetekben előkezelésként is alkalmazzuk. A köröm alá kell felvinni. Nem zsíros.

Hatás

HATÓANYAGOK: Urea: Természetes hidratáló faktor, mely fokozza a bőr vízmegkötő képességét. Biztosítja a hosszantartó hidratáltságot és csökkenti a bőr húzó érzetét. Szalicilsav: A megkeményedett epithelium vagy stratum corneum réteg hámlását eltávolítja, a rétegeket puhítja.Metil-szalicilát: Hatékony gyulladásgátló hatású. Kámfor: Fájdalomcsillapító, tonizáló hatású. Fenyő, narancs és citrom illóolaj: Antiszeptikus, stimuláló és tonizáló hatás

Ajánljuk még