0
0

FOOT SOS skin defence 20 ml

kód: 01-014 830

FOOT SOS skin defence

Szakembereinknél elérhető!
Kiszerelés: 20 ml
Szakemberkereső
Leírás

Különösen javallott a bőrkeményedésre és a fájdalmas megkeményedett területekre. Azonnal nyugtatja az irritált, gyulladt bőrt. Csillapítja a kellemetlen érzetet, égést és viszketést. A hámlasztó és a hidratáló hatás kombinálásával kezel, a bőrt tisztán és egészségesen tartja. Védőfilmet képez, stimulálja a regenerálódást, erősíti és védi a bőrt a külső agressziókkal szemben. Csökkenti a dörzsölés okozta kipirosodást, és stimulálja a gyógyulási folyamatokat. Az SOS Callus applikátora a megfelelő mennyiségű terméket juttatja a bőrre. Naponta kétszer-háromszor vigyük fel az érintett területre, nyugtatja, védi és fokozatosan regenerálja a bőrt. Az SOS Callus megkönnyebbülést hoz a lábaknak. Tökéletesen beszívódik és nem zsíros.

Hatás

HATÓANYAGOK: Molekuláris papain film Optimálisan bocsátja ki a papaint, egyéb növényi összetevőkkel együtt, hidratál, rege- nerál és véd. Védi a bőrt, segíti tisztán és egészségesen tartani, segíti az elhalt hámsej- tek eltávolítását, stimulálja az új sejtek képződését és fokozza a hidratáltságot. Aranygyökér kivonat: A gyulladt bőrön csökkenti a kényelmetlen és az égő érzetet. Cardiospermum növény Védi és nyugtatja az irritált bőrt. Sztearidonsav Védi a bőrt, fokozza a barrier hatást. Beta-glycyrrhetic sav Nyugtat, csökkenti a kipirosodást. Napraforgó olaj Véd, természetes antioxidáns, stimulálja a szöveti regenerálódást. Növényi-ásványi komplex Erősíti a bőr védelmé

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.