kód:

Micoxan intensive nails solution 30 ml

11 180 Ft
Kiszerelés:

leírás

A Mixocan új kezelésnek számít, célja a gombás fertőzéssel érintett körmök (kéz és láb) kezelése.Csökkenti az elszíneződéseket és a sárga színt, erősíti és hidratálja a törékeny, fertőzésekkel, oldószerekkel vagy éppen a körö-mépítés áltat tönkretett körmöket.A Micoxan több mint 5 éves célzott kutatás és fejlesztés eredménye. A hatékony aktív összetevők szinergisztikus hatásának köszönhetően innovatív formulája mélyen a körömbe szívódik, meglepő eredménnyel: a köröm gyorsan visszaszerzi természe-tes szépségét és fényét.
A Micoxan Intensive Nail Solution szalicilsavat és karbamidot tartalmaz, segíti a krém fő hatóanyagainak beszívódását, és nehezebb esetekben előkezelésként is alkalmazzuk. A köröm alá kell felvinni. Nem zsíros.
HATÓANYAGOK:Urea: Természetes hidratáló faktor, mely fokozza a bőr vízmegkötő képességét. Biztosítja a hosszantartó hidra-táltságot és csökkenti a bőr húzó érzetét.Szalicilsav: A megkeményedett epithelium vagy stratum corneum réteg hámlását eltávolítja, a rétegeket puhítja.Metil-szalicilát: Hatékony gyulladásgátló hatású.Kámfor: Fájdalomcsillapító, tonizáló hatású.Fenyő, narancs és citrom illóolaj: Antiszeptikus, stimuláló és tonizáló hatás

Ajánljuk még