kód:

Foot intensive care cream 100 ml

9 100 Ft
Kiszerelés:

leírás

A természet és a hegyek kivételes ereje egy végtelenül finom termékben, mely
nem csak kezel és véd, de érzéki élményt is nyújt.
Intenzíven és specifikusan védi a vérereket, harcol a fáradtság ellen és bakteriosz- tatikus. Támogatja a keringést, reaktiválja a sejtek anyagcseréjét. Valódi kúra a lábfejnek, a bokának és a fáradt, duzzadt lábnak.
A bőr visszanyeri természetes rugalmasságát és puhaságát, fantasztikusan friss, könnyed érzetet kap.
Az alpesi mályva intenzív és aromás illatával ez a krém jó közérzetet és kivételes szépségkezelést nyújt a lábfejeknek. Egyszerre puhít, illatosít, tökéletesen simává és ragyogóvá teszi a bőrt.
A selymes textúra tökéletesen felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. A jobb ered- mény érdekében otthon ne használjon reszelőt vagy horzsakövet.

HATÓANYAGOK:
Tárnics
Intenzív gyulladásgátló és antiszeptikus hatást gyakorol, figyelemre méltóan nyug- tatja az érzékeny és irritált bőröket. Illatosítja a bőrt és megelőzi a túlzott izzadást.
Áfonya
Erősíti a kötőszövetet, növeli a vérerek elaszticitását, tónusát. Csökkenti a lábdaga- dást, csillapítja a nehéz érzetet, mert hatékonyan javítja a vérkeringést.
Lucfenyő
A lucfenyő illóolaj balzsamos gyantát tartalmaz, ami jelentős gyulladásgátló, antiszeptikus és dezodoráló anyag. Azonnali friss érzetet kölcsönöz a bőrnek, harcol a fáradtság és a feszült izmok ellen. Kifejezetten javallott a repedezett bőr, a repedezett sarkok és a duzzadt lábfej kezelésére, mivel a fitoncid tartalom kivéte- les antibakteriális tulajdonságot hordoz, ami a kellemetlen szagok és a túlzott izzadás ellenszere.
Tisztít és frissít, élénkíti a keringést, reaktiválja az anyagcserét, a bőr puha és revita- lizált lesz.

Ajánljuk még