0
0

Foot daily care cream 100 ml

kód: 01-009 737

Foot daily care cream

11 550 HUF
Kiszerelés: 100 ml
Egységár: 116  HUF / ml

Leírás

A Calluspeeling kezelés otthoni kiegészítésére készült krém, mely tökéletes a lábfejek mindennapos ápolására, köszönhetően a növényi kivonatoknak és karbamidnak, mely intenzíven ápol és hidratál.Emellett frissíti is a lábfejet, megelőzi a baktériumok elszaporodását, a lábat egészségesen és gyönyörűen tartja. Rendszeres használatával megelőzhető a bőrkeményedés és a repedések kialakulása, segít a lábfej bőrét puhán, rugalmasan tartani.Könnyen beszívódik és nem zsíros.

Hatás

HATÓANYAGOK:Növényi lipidek és puhító anyagok. A megtartott vizet a bőrben adja le, visszaállítja az epidermisz megfelelőfunkcionálását. Táplálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi.E-vitamin: Fontos antioxidáns, öregedésgátló.Urea (karbamid)Természetes hidratáló faktor, mely fokozza a bőr vízmegkötő képességét. Biztosítja a hosszantartó hidratáltságot és csökkenti a bőr húzó érzetét. Eukaliptusz illóolaj: Tonizáló hatású, különösképpen stimulálja a keringési rendszert. Levendula illóolaj: Bakteriosztatikus és frissít

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.