0
0

Foot active carbon cream 100 ml

  • Főoldal
  • Foot active carbon cream 100 ml
kód: 01-008 829

Foot active carbon cream 100 ml

12 900 HUF
Kiszerelés:

Leírás

Aktív szenes krém lábra
Megelőzi a kellemetlen szag képződését a természetes lábizzadás blokkolásával. Kivételesen méregteleníti az epidermiszt, tisztítja a bőrt, eltávolítja a káros anyagokat. Erősen gátolja a gombák és baktériumok szaporodását, garantálja a jó lábhigiénét, megelőzi a betegségeket. Az aktív szenes krém modern, természetes dermokozmetikai technológiát használnak a bakteriális enzimek gátlására, mely enzimek felelősek az izzadtság bomlásáért:
  • Felszívja és kiküszöböli a kellemetlen szagokért felelős illó anyagokat.
  • Megelőzi az izzadságot bontó baktériumok szaporodását.
  • Ultrakönnyű textúrájának köszönhetően azonnal felszívódik.
Nem tartalmaz antiperspiránsokat, alumíniumsókat, színezéket, parabéneket, parant, etil-alkoholt vagy pórusösszehúzó anyagokat.

Összetevők

HATÓANYAGOK: Bio aktív szén Ricinusolaj sav sójával szinergiában társulva felszívja a proteinbomlásból származó molekulákat, megelőzve a kellemetlen szagok kialakulását. Természetes enzim kapcsoló Megelőzi a zsírsavak képződését, amely a csípős szagért felelős. Tisztított rozmaring Antioxidáns hatású. Kakukkfű illóolaj Bakteriosztatikus hatású. Természetes mentol kristály Frissít és tonizál.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.