18_swiss-pedicure_en.jpg

AZONNALI HIHETETLEN EREDMÉNYEK. 

RESZELŐK ÉS KÉSEK NÉLKÜL.
CALLUSPEELING® TELJES MÉRTÉKBEN
ELTÁVOLÍTJA A BEREPEDEZETT, KEMÉNY,
BŐRKEMÉNYEDÉSES BŐRT. EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN

EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRŰ LÁBAK MINDÖSSZE 15 PERC ALATT!
 

ACALLUSPEELING® kíméletes, kellemes kezelés, mely segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

Könnyen elvégezhető és nem igényel különleges tudást. Már az első kezelésnél is azonnali eredményeket érhet el, ha követi a használati utasításokat.

Mivel nem igényli kések használatát, nincs vérzés, a kezelést így akár egy kevésbé tapasztalt kezelő is biztonságosan képes elvégezni.

ACALLUSPEELING® kezelés elvégezhető:

- A hagyományos pedikűr során végezhető, kések, eszközök nélkül. A megtakarított idő mértéke jelentős: miközben a tapaszok a bőrön dolgoznak, a kezelő ápolhatja a láb körmeit. A hagyományos kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt.
- Akár arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a páciensen a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás kifejti hatását.

fiori.png

 


 

HAND_SILKY_PEELING_3_copia (1).png

A kezelés az alábbi specifikus termék felvitelével zárul: Mavex: napi lábápoló krém.

A Mavex kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint.

Növényi kivonatok szinergiáját tartalmazza: svájci Alpokból származó gyógynövényeket, úgymint tárnics, áfonya, lucfenyő.

A svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak fantasztikusan friss, könnyű, nyugtató érzést kapnak.

A Mavex napi lábápoló krém otthoni használatával fenntartható a lábak hidratáltsága, puhasága, védelme.

Rendszeres használatával megelőzheti a repedések és bőrkeményedések kialakulását, a bőrt gyönyörűen és puhán tartja.while keeping feet beautiful and healthy.


 

 

swiss-come_en.jpg